top of page

Workshop med William Ropp i Modum 24-26 mars 2023

Oppdatert: 27. feb. 2023


Denne workshopen er for personer med grunnleggende kunnskaper i Photoshop (lag).

Vanligvis starter det på fredag kveld med to eller tre timers introduksjon der traineene vil presentere et utvalg av fotografiene deres, jeg vil gjøre det samme. Jeg vil forklare min teori om paradoksalt lys basert på en serie malerier fra det 16. og 17. århundre.


Nina Djærff : Jeg har vært blodfan av William Ropp siden jeg startet med foto. Det har vært hard konkurranse om å få bli arrangør for hans legendariske workshop. En av mine største drømmer har vært å få møte mennesket bak de fantastiske bildene. Så det er nesten ikke til å tro, men han har valgt denne fine bygda mi og meg som arrangør til sin neste workshop i Norge!


Nødvendig utstyr: et kamera, et stativ, en datamaskin.


Målet mitt er å overføre i løpet av denne korte tiden 35 års erfaring i laboratorium og skyting. Laboratorium? Ja, fordi jeg nærmet meg Photoshop som om det var en forstørrer.


På samme måte har jeg forenklet bruken av programvaren betydelig. Jeg vil også vise teknikken min for å nærme meg modellen slik at traineene vil krysse ut av ordforrådet deres adjektivet "fotogen". Jeg vil forklare hvordan modellen glemmer seg selv slik at forestillingene om skjønnhet eller stygghet blir sekundære for å privilegere sjelens fremvekst.For mer informasjon Nina Djærff. Pris Kr. 6,900.- for 3 dager. nina.djaerff@gmail.com
GALLERIES

The Museum of Fine Art, Houston (USA)

Musée de la Photographie Charleroi (Belgium)

Museo de Arte Moderno de Vitoria Artium (Spain)

Maison Européenne pour la Photographie, Paris (France)

Museet for Fotokunst, Odense (Denmark)

Musée de l’Elysée, Lausanne (Switzerland)

The New York Public Library, (the Spencer Collection), New York

Musée Civico Farnese, Piacenza (Italy)

Musée Ken Damy, Brescia (Italy)

Galerie Robert Doisneau , Vandoeuvre (France)

Musée Vamn Reekum, Apildoorn (Holland)

The Polaroid Collection (USA)

Galerie du Château d’eau, Toulouse (France)

Fotomuseum in Mölkau, Leipzig (Germany)

Manfred Heiting collection

Bill Hunt (the dancing bear )

Allan Chasanoff Collection

Jo Baio collection

James Maloney collection

And many other private collections.34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page