top of page
Screenshot 2023-02-04 at 10.51.57.png
Alan Billyeald

Leder Alan Billyeald

mobil 920 16 649 

epost

" Modum Fotoklubb er mer enn bare en fotoklubb; det er et fellesskap som fremmer kreativitet, samhold og vekst. Ved å bli medlem får du tilgang til spennende konkurranser, informative møter, og muligheten til å lære av inspirerende medlemmer. Sammen legger vi ut på en fotografisk oppdagelse, der vi slipper kreativiteten løs og fanger skjønnheten rundt oss.  Ikke gå glipp av sjansen til å bli en del av dette fantastiske fellesskapet. 

Bli med i Modum Fotoklubb i dag og la din lidenskap for fotografering blomstre! "

Vedtekter Modum foroklubb

Modum Fotoklubb har sine røtter tilbake til 1963 og består for tiden av ca 35 mer eller mindre aktive medlemmer. Klubbens medlemmer er i alle aldre og med interesser innenfor de fleste typer fotografering. 

I løpet av året arrangerer vi åtte spennende konkurranser som oppmuntrer medlemmene til å utfordre sine ferdigheter, utforske kreative grenser og vise frem sine unike perspektiver. Disse konkurransene gir en plattform for å motta tilbakemelding, få anerkjennelse og inspirere andre fotografer i klubben.

 

I tillegg arrangerer vi ti møter i året på den siste onsdagen i hver måned unntatt juli og august. Disse møtene er en arena der fotografer kan knytte kontakter, dele kunnskap, utveksle ideer og engasjere seg i levende diskusjoner om ulike fototeknikker og trender. Videre inviterer vi profesjonelle fotografer til våre møter for å presentere sitt arbeid, noe som gir verdifulle innsikter og inspirasjon til våre medlemmer.

 

Klubblokalet vårt er i andre etasje på Modum Glassindustri AS, Geithus. 

Leder                  Alan Billyeald           

Styremedlem    Lars-Kristian Moberget

Styremedlem    Jørn-Are Longfjeld

Styremedlem    Bjarne Gjellum

Kasserer             Stian Brunes

 

Takk for din melding!

bottom of page