top of page
Screenshot 2023-02-04 at 10.50.01.png

Medlemskap og Klubbaktiviteter

Modum Fotoklubb ønsker alle som er opptatt av fotografi velkommen. Uansett om du er nybegynner eller erfaren fotograf tilbyr vår klubb et fellesskap som inkluderer alle. For å bli medlem kreves en årlig medlemsavgift på Nkr 300, som gir deg tilgang til mange spennende muligheter.

 

I løpet av året arrangerer vi åtte spennende konkurranser som oppmuntrer medlemmene til å utfordre sine ferdigheter, utforske kreative grenser og vise frem sine unike perspektiver. Disse konkurransene gir en plattform for å motta tilbakemelding, få anerkjennelse og inspirere andre fotografer i klubben.

 

I tillegg arrangerer vi ti møter i året på den siste onsdagen i hver måned unntatt juli og august. Disse møtene er en arena der fotografer kan knytte kontakter, dele kunnskap, utveksle ideer og engasjere seg i levende diskusjoner om ulike fototeknikker og trender. Videre inviterer vi profesjonelle fotografer til våre møter for å presentere sitt arbeid, noe som gir verdifulle innsikter og inspirasjon til våre medlemmer.

taisiia-stupak-0fKMSXKi7sM-unsplash_edited.png

"Du trenger ikke masse fotoutstyr! Husk det beste kameraet er det du har med deg!"

Vår medlemskontingent er for tiden Nkr. 300 pr. hovedmedlem og Nkr 150  pr. ekstra husstandsmedlem per år.

Innbetales til kontonummer:

2270 03 05 000 eller Vipps: 546594

Husk å merke innbetalingen med navn.

Jeg vil gjerne bli medlem
Jeg har betalt kr. 300.- til:
bottom of page