top of page

Bli med på juleutstilling!


Modum Fotoklubb er invitert til å delta på juleutstilling i regi av Modum kunstforening. Til dette har vi svart ja. Dette er en fin anledning til å profilere klubben og vise oss frem til publikum.Utstillingen er fra 18.11-23 til 03.12.23 i deres egne lokaler. Vi har fått noe plass, men ikke hele lokalet siden det også er andre som skal stille ut. Utstillingen er en salgsutstilling. Det betyr at bildene kan bli solgt.


Modum Fotoklubb tar alle utgifter med print til bildene som skal henges opp på utstillingen. Det betyr at klubben tar inntektene minus 30% som kunstforeningen skal ha ved salg av første bilde.


Alle bilder som selges etter det første bildet gjøres etter avtale med fotografen. Fotografen får da jobben med print og hele salgssummen.


Vi håper alle medlemmer finner sine to beste bilder som dere kan tenke dere til utstillingen. Klubben (Jørn-Are og Nils Henning) velger bilder ut fra dette etter veggplassen vi har fått, og bestemmer formater/størrelse på bildene. Vi håper dere er med på moroa.


Tidsfrist: Alle som vil delta sender inn bildene innen 01.10.23 til Jørn-Are / jornarel@viken.no

Størrelse på bildet må egne seg til print på minst 60x90 cm.

Vi tenker å bruke Cewe/Japan foto.

62 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page