top of page
ÅRSMØTE 31. JANUAR
ÅRSMØTE 31. JANUAR

ons. 31. jan.

|

Geithus

ÅRSMØTE 31. JANUAR

Årsmøte, godkjenning av regnskap og valg - Klubbmøte med resultat januar konkurransen - Morten Ellingsen viser bilder Rondane/Dyr/Fugler/Landskap

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

31. jan. 2024, 19:00 – 21:30

Geithus, Fabrikkveien 55, 3360 Geithus, Norge

Gjester

Om arrangementet

Kjære medlemmer av Modum Fotoklubb,

Vi minner om at vårt Årsmøtet vil finne sted onsdag, den 31. januar. Dette er en viktig samling for alle medlemmer, og vi håper å se så mange som mulig. Årsmøtet starter klokken 19:00.

Årsmøtet gir en unik mulighet for dere, våre kjære medlemmer, til å komme med innspill og bidra til å forme klubbens fremtid. Det er her vi sammen kan diskutere og bestemme retningen klubben skal ta.

Under møtet vil det også bli valg av leder og styremedlem. Din stemme og ditt engasjement er avgjørende for å sikre en lys fremtid for klubben vår. Husk, det er din klubb, og du kan gjøre en forskjell!

Etter det formelle årsmøtet vil det bli en hyggelig og inspirerende fotovisning. Vi skal se på bildene fra vår siste konkurranse "Emosjon uten ansikter". I tillegg vil Morten Ellingsen dele noen av sine bilder med oss. Her kan du lære, bli inspirert, og ikke minst nyte vakre fotografier.

Takk for engasjement og støtte. Vi gleder oss til å se dere den 31. januar!

Med vennlig hilsen,

Styret

Dele dette arrangementet

bottom of page