top of page

I Søkeren: Vikersund

Vi i Modum Fotoklubb ønsket å puste nytt liv i fotografiske utfordringer ved å arrangere en spennende konkurransedag. Målet var å skape en morsom og uhøytidelig atmosfære for medlemmene som deltok.


Vinner bilde - Sina Gjellum

Konseptet var enkelt: sette av rundt 1 ½ time til å gå rundt i Vikersund sentrum og fange øyeblikkene gjennom objektivet. Hvert klubbmedlem som ønsket å være med kunne sende inn opptil 3 av sine favorittbilder.


For å gi arrangementet en ekstra dimensjon, inviterte klubben alle medlemmer av vår Facebook-gruppe og andre fotointeresserte i lokalsamfunnet til å bli med på å stemme frem vinnerne. Vi kalte prosjektet for «I Søkeren: Vikersund»

2. Plass Bjarne Gjellum

En av våre nye, talentfulle medlemmer Sina Gjellum ble stemt frem som vinner med et kreativt sort/hvitt bilde. Vi er også stolte av å nevne at vår yngste deltaker Max på 8 år imponerte oss alle med det 11. beste bildet.


Hedersomtale - Max Gjellum 8 år

Vi er glade for at vi kan fortsette å være en aktiv del av fotointeressen her i Modum og vil gjerne takke alle som bidro med å stemme frem fotografene våre.


Alle bilder kan sees her:

23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page