top of page

Nils Henning Austad er Årets Fotograf!

Modum Fotoklubb har gjennomført et godt år med hele 10 foto konkurranser i løpet av 2023. Klubben har blomstret med en gjennomsnittlig deltakelse på 12 entusiastiske medlemmer per konkurranse. Dette har ikke bare styrket samholdet blant medlemmene, men også presset hver enkelt fotograf til å utforske nye territorier og utvikle seg som fotografer.


Konkurranseånden gir Modum Fotoklubb en sunn dynamikk

Foto konkurransene har vist seg å være en katalysator for positiv utvikling i klubben. De har ikke bare tilført en sunn konkurranseånd, men har også fungert som en drivkraft for å utforske nye stiler, teknikker og ideer. Deltakerne har måttet strekke sine kreative grenser, lære noe nytt og tenke annerledes for å kunne delta konkurransene.


Et utvalg av Nils Hennings bilder i 2023


Læring og vekst er sentralt

En av de mest verdifulle aspektene av konkurransene har vært den konstante læringsprosessen medlemmene har opplevd. Enten det er å mestre nye fototeknikker, forstå komposisjon bedre eller bare se verden gjennom et annet objektiv, har medlemmene kontinuerlig utviklet seg som fotografer. Dette har skapt et miljø der kunnskapsdeling og inspirasjon blomstrer.


Samhold og aktivitet - Kjerneverdier i Modum Fotoklubb

Konkurransene har ikke bare vært en arena for individuell vekst, men også for å styrke båndene mellom medlemmene. Gjennom felles utfordringer og mål har klubben oppnådd økt samhold og aktivitet. Det å se på andres verk, gi og motta konstruktiv tilbakemelding, har skapt et miljø preget av gjensidig respekt og støtte.


Årets Fotograf - Nils Henning

Det er med stor glede og stolthet at Modum Fotoklubb utroper Nils Henning som Årets Fotograf. Han har vist dedikasjon og engasjement ved å delta i samtlige konkurranser gjennom året. Hans bilder har vært gjennomtenkte, inspirerende og av høy kvalitet. Nils Henning er virkelig en inspirasjon for alle medlemmene i klubben, og hans bidrag har hevet nivået for hele fellesskapet.


Gratulerer, Nils Henning!


36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page