top of page

© Fokus på Agnė Maminskė

Foto lidenskap har fulgt meg hele mitt liv, men i 2021 ble det mer alvorlig for at da bestemte jeg å begynne på Bilder Nordic School of Photography. I 2022 ble jeg uteksaminert og fikk grunnutdanning i fotografi. De årene på skolen var det beste som har skjedd meg. Det hjalp meg å oppdage fotografi stilen jeg liker, inspirerte meg til å ta på meg nye utfordringer, og førte meg til en annen oppfatning av fotografering. Etter å ha prøvd forskjellige sjangere innen fotografering, innså jeg at jeg liker å ta portretter mest. 2022 har vært ganske rolig, da jeg har fått mitt andre barn, men drømmen å bli proff fotograf lever fortsatt i meg. :)Dette bilde tok jeg i 2022. Vi har hatt workshop med Julie Pike som underviser i mote fotografi på Bilder Nordic. På workshopen hadde vi modeller, makeup artister og en fin lokasjon på The Hub hotellet i Oslo. Det var utrolig god opplevelse å lete etter sol og skyggene samtidig motiver og poser for å få flotte bilder. Bilde er tatt med Nikon Z7 nikkor 50mm 1.4 F1.4 1/8000 ISO 800
Bilde nummer to ble tatt da venninna fra hjemlandet besøkte meg i desember. Akkurat nå har hun ganske tøff perioden i sitt liv og med dette bildet ønsket jeg å vise at selv de mest skjøre kvinnene har umåtelig styrke i seg.

Nikon Z7 Nikkor 50mm 1.4 F1.4 1/20 ISO 100
Bilde nummer tre. Dette er selvportrett med eldste dattera. Kanskje teknisk sett bilde er ikke perfekt, men målet mitt var øynene. Jeg har alltid trodd at øynene reflekterer personlighet, sjel og skjønnhet, så jeg fremhevet øynene på bildet. Bilde er redigert med Photoshop.

Nikon Z7 Nikkor 50mm 1.4 F1.4 1/400 ISO 100


99 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Alan Billyeald
Alan Billyeald
Apr 02, 2023

Takk for bra innlegg Agne!

Like
bottom of page