top of page

Det å gi tilbake

I en verden hvor digital teknologi stadig utvikler seg, og hvor hver dag bringer nye muligheter for kreativ utfoldelse, er fotografi en tidløs hobby som ikke bare fanger øyeblikk, men også fanger de som dykker ned inn i kunsten.


Modum Fotoklubb er et sted for fotografi-entusiaster, et sted hvor lidenskap møter kreativitet, og hvor hvert medlem har noe å gi. Det var derfor med stor entusiasme vi mottok invitasjonen til å introdusere fotografi til elevene ved Nordre Modum Ungdomsskole.Vår egen Odd Arne, en veteran innen fotografi med mange års erfaring, ledet an i dette initiativet. Odd Arnes reise gjennom fotografi er et eksempel på hvor langt nysgjerrighet og selvlæring kan ta en. Det er denne lidenskapen for å utforske verden gjennom linsen som vi ønsket å dele med ungdommene. Fotografi, som vi ser det, er ikke bare en hobby; det er en livslang følgesvenn som tilbyr en unik måte å se verden på, en som beriker livet ved å fange de flyktige øyeblikkene som ellers ville gått tapt.


Gjennom hans veiledning fikk elevene en smakebit på fotografiets grunnleggende prinsipper. Men mer enn tekniske ferdigheter, håper vi å ha plantet frøet av nysgjerrighet for fotografi hos disse unge individene.


Vi ønsker å takke Øyvind Kjølstad, en lærer ved skolen, for hans varme tilbakemelding og for å åpne døren til denne muligheten. Det er gjennom slike samarbeid at vi kan gi tilbake til samfunnet, ved å dele vår kunnskap med den oppvoksende generasjonen. Vi håper noen av disse elevene vil bli "bitt av basillen", og at fotografi vil bli en kilde til glede gjennom deres liv.


Til alle unge fotografi-entusiaster der ute: Velkommen til en verden sett gjennom linsen. Må din reiser være fylt med lys og skygger, - fang øyeblikket!

23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page