top of page

60 års tur Vestre Slidre, Valdres.

I 2023 feiret Modum Fotoklubb 60 år og som en del av dette arrangerete vi en weekend tur som skulle inneholde fotografi og sosial samvær.

Det var en herlig gjeng som samlet seg på "Panorama" hytta på 1000 m.o.h. den 22.september 2023.

Deltagere: Sina Gjellum, Bjarne Gjellum, Anne-Margrethe Skagen, Frank Karlsen, Arild Torgersen, Odd Arne Sundhaugen, Jørn-Are Longfjeld, Stian Brunes, Lars-Kristian Moberget, Alan Billyeald og Tor Morten Hagavold.

Hytta var av øverste standard med topp innredning og plassering i vakker natur. Det tok ikke lang tid før vi forsvant i alle retninger etter å forevige de vakre høst fargene i fjellet.

Stor takk til min gamle venn Ivar Lamo (Nittedal Fotoklubb) som er kjentmann i området og kom med mange gode tips.

Valdres 60 år KART
.pdf
Download PDF • 2.67MB

Takk til Jørn-Are som ledet oss gjennom en fantastisk kulturell reise til samenes rike, komplett med bildefortellinger, musikk og en kulinarisk opplevelse.

Vi er ikke bare en gruppe mennesker med en felles interesse for fotografi; vi er en samling av kunnskap, vennskap og lidenskap. Gjennom årene har vi delt bilder, tips og triks som har beriket vår fotografering. Men det er ikke bare fotograferingen som har vært givende. Det å kunne samles rundt et godt måltid og et glass vin skaper varige bånd og vennskap blant oss. La oss fortsette å inspirere hverandre, dele våre lidenskaper og utforske den fantastiske verdenen av fotografi sammen.


Noen bilder fra turen:


Sina og Bjarne


Lars KristianAlan


Anne-Margrethe


Odd Arne


Tor Morten


Stian20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page